Diamant şlefuit perii pentru dale de piatra/ceramica slefuire perie Diamond instrumentele de slefuire


Detaliu produs

Informaţii de bază

  • Nume: Diamond slefuire perie

  • Brand: noi miruna

Descrierea produsului


PERIE DE SLEFUIRE
Perii de slefuire sunt utilizate pe maşini de polizat normale pentru mat și flexibile de slefuire pentru a atinge efectul matase-ca şi cum ar fi rustic suprafata diferite gresie portelanata glazurate si dale granitoid, cum ar fi suprafaţă plană, suprafata concave si convexe şi suprafaţa de piele de oaie etc. Gresie luciu după prelucrare pot fi controlate la 6 ° și 30°.

DESCRIERE
MODEL: RASINA BOND CARBURĂ DE SILICIU ABRASIVEGRIT:36 # 46 #, 60 #, 70 #, 120 #, 150 #, 180 #, 240 #, 320 #, 400 #, 500 #, 600 #, 800 #, 1200 #, 1500 #
Alte Specificatii sunt disponibile la cerereFAQ:

1. Iti oferim mostre GRATUITE daca vreau sa cumpar produsele dvs?
Miruna noi nu oferi mostre gratuite, aceasta este produse de mare valoare atât de foarte foarte puţin instrumente de diamant companie ar dori să oferi mostre gratuite, dacă doriţi să încercaţi produsele va rugam sa cumpar. În funcţie de experienţele noastre, noi miruna cred că atunci când oamenii a lua probele prin plata ei va păstra în suflet ceea ce primesc. Dar suntem dispusi sa oferim clientilor nostri potenţial o reducere specială de care acestea sunt utilizate pentru a face o testare. Este foarte important pentru a ne oferi feedback-ul, am aprecia.

3.I donand #39; t vedea orice preturi pe site-ul web. Imi puteti spune de ce?
Deoarece atât de mult produse cu caietul de sarcini diferite în cauză, există nu este necesar pentru noi să pună nostru lista de preturi pe site-ul. Am mereu trimite oferta conform noastre customersand #39; cerere de oferta detaliată!

4. are compania dumneavoastră acceptă la comandă?
Cu siguranţă, vom accepta-l. Inclusiv culori diferite velcro, grit etc. Am, de asemenea, puteţi marca propriul logo-ul şi pad-ul de brand. Orice noi produse pe care doriţi să producem pentru tine, doar trimite-ne dumneavoastră desen sau probă, vom produce un fel. Nu vom vinde acest tip de produse de la alţi clienţi numai în cazul în care vom obţine permisiunea dumneavoastră.

5. Cum de a plasa comanda la compania dumneavoastră?
1. cerere-Professional citat.
2. confirmă preţul, timpului, logo-ul, termenul de plata etc.
3. noi miruna vânzări trimite factura Proforma.
4. clienţii face plata ca un depozit si trimite-ne Banca primirea.
5. vânzări confirma primirea de plată în jos şi a face probele în funcţie de solicitările dumneavoastră; Fotografii de produse sau probe va fi trimis pentru confirmarea si aprobare. După aprobare, ne va organiza andamp de producţie; comunice ora estimată.
6. procedeele - vom urma îndeaproape procesul complet pentru tine; Trimite fotografii pentru a tine la curent informat cu privire la progresele înregistrate de producţie. Actualizare timpul de livrare estimat.
7. sfârşitul Mass-producţie productie produse fotografii şi probe va trimite la tine pentru aprobare. Puteţi aranja, de asemenea, terţ de control.
8. clientul transferă plata soldului şi vom livra produsele cu mijloacele de transport solicitat. Informeze numărul de urmărire şi trimite alte documente de transport.
9. primirea bunurilor si alte servicii post-vânzare
10. feedback-ul la noi miruna despre calitate, servicii, piata andamp; Sugestie de îmbunătăţire noastre astfel că wo pot face cel mai bine pentru tine.

6. Daca vom face plata, cat timp va face livrarea?
Aceasta depinde de cantitatea de ordine. Suma nostru lunar producția diverse unelte de diamant va fi mai mult de 5.000, 000pcs. De obicei, putem trimite bunurile în termen de o săptămână de la primirea de plată caietul de sarcini speciale produse prin negociere. Miruna noi va informa data aproximativa de transport înainte de a vă plasa comanda.

7. Care este cantitatea minimă ar trebui să cumpărăm?
Proba am scop donand #39; t minte cât de mult aţi cumpărat, vă vom trimite mostre prin curier (DHL, TNT, UPS, EMS, etc). Pentru comanda ar trebui să fie peste USD1000.00 sau greutatea ar trebui să ajungă 45kgs (cerute de companiile aeriene, în caz contrar aerian este dublu sau mai mult din preţul obişnuit).

8. Ce ar trebui să facem în cazul în care produsele nu pot rula bine? Cine vom contacta dacă am obţine o performanţă slabă?
În cazul în care produsele noastre nu pot rula bine, în primul rând, vă rugăm să verificaţi dacă instalarea este corectă? Apoi, vă rugăm să verificaţi dacă există probleme cu masina? În al treilea rând este dacă muncitorii acestea operau maşină în greşit metoda. După ce a scăpa de aceste posibilitatea apoi itand #39; s problema produselor noastre. În astfel de situaţie, vă rugăm să cereţi omul tău tehnice pentru Ghidul de funcţionare a maşinii. Altfel continua să fie difuzate în funcţie de experienţa dumneavoastră sau dezinstalaţi produsele noastre şi scimbare la spre alt manufactureand #39; s produse temporar.
De exemplu, în cazul în care segmentul nostru nu poate tăia, mai întâi vă rugăm să deschide segmentul din nou, folosi caramida sau gresie, în cazul în care este greu să deschidă vă rugăm să folosiţi beton. În cazul în care încă mai poate nu taie, vă rugăm să înlocuiţi-l cu alte manufactureand #39; s produse să continue linia de producţie.
Vă rugăm să contactaţi-ne direct în cazul în care veţi obţine o performanţă slabă a produselor noastre, trimite-ne raport detaliat pentru analiza noastră, este mai bine dacă trimiteţi înapoi cele folosite produse, astfel încât Departamentul nostru tehnic poate verifica problema. În cazul în care vom găsi motivul este la sfârşitul nostru, vom face compensare pentru clienţii noştri sau înlocuirea se va face imediat.

9. vreau să fie agentul tău, care este starea?
În cazul în care doriţi să fie agentul nostru, capacitate buna de marketing este necesar, şi alte elemente ne pot linişti prin negociere.

Contactati-ne:
Dacă sunteţi interesat în oricare dintre produsele noastre sau ar dori să discute o ordine particularizată, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi. Aşteptăm cu nerăbdare să fac relaţiile de afaceri de succes cu noi clienti din întreaga lume într-un viitor apropiat.

Site-ul: http://www.nz-diamondtools.com, http://www.newdiamondtools.com
Cerintele speciale sunt extrem de apreciat; va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Contacteaza acum