Cum diametrul de șlefuire a diamantului măsoară duritatea?

Duritatea roții de rectificat diamant este aceea de a reflecta cereale abrazive în forța de măcinare sub efectul căderii de pe roata de șlefuire pe suprafața gradului de dificultate. Duritatea discului de șlefuit, greu și dur, arată că duritatea roții de șlefuit nu este aceeași cu duritatea abrazivă. Timpul de selecție a roții de șlefuire, acordați atenție durității dreptei, dacă grăunțele abrazive prea grele, abrupte nu cad în timp, se va produce o mulțime de căldură, se va arde piesa; discul de șlefuit este prea moale, va face ca particulele abrazive să scadă prea repede și nu pot avea efect.

1. Cu cât este mai greu piesa de lucru, cu atât roata este mai moale.

2. Cu cât suprafața de contact dintre roată și piesa de prelucrat este mai mare, cu atât mai mult alegerea roții de șlefuit.

3. Atunci când se mănâncă roata tare pentru a adera la forma necesară a preciziei roții, trebuie să se aleagă șlefuirea și șlefuirea.

4. Selectarea durității roților și mărimea contactului: roata de șlefuire cu diamant, cu cât dimensiunea roții este mai mare, pentru a preveni blocarea roții de șlefuit, de obicei pentru a alege o roată moale.

5. Informații despre piesa de lucru: șlefuirea metalelor neferoase, cauciuc, rășină și alte date moi, ar trebui să utilizeze o roată de șlefuire mai ușoară.

Dimensiunea particulelor indică gradul de granulație abrazivă. Pietriș de șlefuit diamant Pentru abrazivul prin care numărul ochiurilor de plasă indică dimensiunea particulelor particulelor abrazive. Numărul de găuri este numărul de găuri pe inch pe ecran. Cum ar fi 60 # dimensiunea este de 60 de găuri pe inch în lungime. Când diametrul abraziv al discului de șlefuit este mai mic de 40 microni, acest abraziv se numește pulbere fină. Dimensiunea particulelor pulberii este indicată de diametrul pulberii, în microni, plus marcajul frontal. Cum ar fi W28 se referă la diametrul de 28 microni de particule abrazive. Setarea dimensiunilor roții de șlefuire și domeniul de aplicare: 12-16 #: pentru șlefuirea aspră, șlefuirea goală și șlefuirea șlefuitorului. 20-36 #: Șlefuirea roților de șlefuire pentru șlefuirea lingourilor de oțel, șlefuirea șlefuitorului, tăierea prelungirilor, frezarea porțelanului și a materialelor refractare. 40-60 #: pentru șlefuirea rotundă, șlefuirea cilindrică a discului de șlefuire cu diamant, planul de șlefuire, șlefuirea neintenționată, șlefuirea și alte șlefuirea roții de șlefuit. 60-80 #: pentru șlefuirea rotundă, șlefuirea cilindrică, planul de șlefuire, șlefuirea neintenționată, șlefuirea și alte șlefuire semi-fină și șlefuirea șlefuitorului abraziv. 100-240 #: pentru șlefuire, slefuire ultra-fină, honuire, șlefuire și așa mai departe. W10-20: pentru șlefuire, măcinare precisă, măcinare ultra-fină, șlefuire oglindă și așa mai departe. W7 - mai fin: pentru șlefuire, șlefuire ultra-fină, șlefuire oglindă etc., realizând pastă de măcinat pentru șlefuire și lustruire. Deci nu puteți folosi instrumentul general.