Pentru a vă asigura că calitatea diamantului de șlefuit în principal din două aspecte

În procesul de producție de ce roata de rectificat diamant va apărea rata ridicată de eșec, instabilitate de calitate și alte probleme? Producătorul și modul de a minimiza și de a evita rădăcina de rășină cu granulație fină și alte defecte de procesare a producției abrazive, rău, dezactivat și alte probleme. Propunerea Xiaobian, în principal din următoarele aspecte:

(1) În general, temperatura de sinterizare a diamantelor de șlefuit diamant este alegerea agentului de lipire, în timp ce acesta este punctul de topire al formării pulberii de rășină, se solidifică pentru a controla abrazivul. Iar controlul temperaturii roții fine de șlefuit este doar punctul critic înainte de punctul de topire al liantului. Aceasta este, în mod obișnuit, cunoscut ca arsură brută, o parte din pulberea rășină nu este implicată în topire, astfel încât să se reducă densitatea generală și duritatea abrazivului, crescând astfel flexibilitatea abrazivă, utilizarea mai bună a sculei abrazive pentru a accelera utilizarea de căldură și abrazive nedorite off, Dar, de asemenea, pentru a crește lor auto-ascuțire.

Dar punctul critic este mai dificil de controlat, roata de diamant de slefuire temperatura este prea mica, acelasi lucru va afecta grav viata abrazivului; temperatura este prea mare, atunci va provoca duritatea abrazivă este prea mare, prea densă, dar, de asemenea, duce la abrazivă proces de răcire contracție și fisuri.

(2) dezvoltarea și implementarea strictă a parametrilor perfecți ai procedeului și procesului. Aceasta este de asemenea pentru a asigura calitatea abrazivului o condiție prealabilă importantă pentru stabilitate. diamant de rectificat roata Si pentru ca micron-nivel abraziv pentru formula, temperatura, procesul de productie, etc sunt mai sensibile, astfel orice schimbari in detaliile de diamant calitatea roata de slefuire joaca un rol vital.